Kwaliteitscheck voor versturing
100% tevredenheidsgarantie
Unieke portretten

Foto van jouw hond en kat

Heb je een mooie foto van jouw hond en kat en wil je hier iets bijzonders mee doen? Dan is een historisch portret of realistisch schilderij van je huisdieren een leuk idee. De ontwerpers van Artimal hebben diverse ontwerpen gemaakt, waaruit je het design kiest dat jij het mooist vindt. Het ontwerp drukken we af op canvas van hoge kwaliteit of hoogwaardig papier. Uiteraard is een digitale download ook een optie.

Direct een portret samenstellen?

Direct alle opties bekijken
Poster van huisdier

Tover de foto van jouw hond en kat om tot een waar kunstwerk

Kies voor een uniek huisdierenschilderij van onze ontwerpers en geniet op een bijzondere manier van de foto die je van jouw hond en kat hebt. Er zijn verschillende opties voor twee- en drietalportretten: historische portretten of realistische schilderijen. Je kiest helemaal zelf welk ontwerp jij het mooist vindt voor in je huis. Naast de portretten is het ook een optie dat je de foto van je kat en hond verwerkt in telefoonhoesjes, legpuzzels en sleutelhangers. Op die manier heb je het huisdierportret altijd en overal bij je.

Koop een mooi product eenvoudig in onze webshop

Plaats je order en geniet binnenkort van een mooi ontwerp van de foto van jouw kat en hond. Het is mogelijk dat je de bestelling achteraf betaalt via de veilige betaalomgeving van Klarna. Als je vragen hebt over het bestelproces, vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar support@artimal.nl.

You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top