Kwaliteitscheck voor versturing
100% tevredenheidsgarantie
Unieke portretten

Portretten van honden

Wil je van jouw honden één portret of individuele portretten laten maken? Daarvoor kun je het best bij Artimal terecht. Het bestelproces is bij ons heel eenvoudig. Kies allereerst een of meer van onze ontwerpen uit voor het portret of de portretten die je van jouw honden wilt laten maken. Upload vervolgens de foto’s van je viervoeters volgens onze richtlijnen en plaats je bestelling. Vervolgens gaan onze ontwerpers aan de slag met de foto’s, waarna je een voorbeeldweergave ontvangt. Hier geef je feedback op tot het ontwerp helemaal naar wens is, zodat de portretten helemaal naar wens zijn.

Direct een portret samenstellen?

Direct alle opties bekijken
honden-portretten

Van jouw honden bestel je portretten met unieke ontwerpen

Een schilderij met de hondenkoppen van jouw viervoeters is een toffe toevoeging aan de decoraties in huis. In onze webshop kun je een realistisch portret laten maken van je honden of kies je voor portretten van jouw viervoeters in uniform. De uniformen kies je van historische vrouwelijke en mannelijke figuren, zoals een maarschalk, kolonel of vorstin: je hebt genoeg opties. Portretten van je honden kun je ook in twee- en drietallen bestellen, zodat jouw viervoeters op hetzelfde doek aanwezig zijn. Ieder ontwerp maken onze ontwerpers op maat, waarmee we ook streven naar 100% tevredenheidsgarantie.

Koop de leukste schilderijen in onze webwinkel

Maak gebruik van onze creatieve diensten en schakel onze ontwerpers in voor het laten maken van een portret van jouw honden. Wil je liever meer informatie, alvorens je een order plaatst? Neem dan contact op met onze klantenservice en stuur een e-mail naar support@artimal.nl of vul ons contactformulier in. We beantwoorden graag je vragen over de bijzondere portretten van jouw honden.

You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top