Artimal

Over ons

Wát zeg je? Je hebt nog geen portret van je favoriete huisgenoot aan de muur hangen? Artimal geeft jouw huisdier de koninklijke behandeling die hij verdient. Met een historisch kostuum schrijft je hond, poes, vogel of konijn geschiedenis. Kleed de kleine baas aan als kolonel, tover je grumpy cat om tot adelijke dame of maak een heuse majesteit van je konijn. Ben je meer een liefhebber van moderne kunst? Zet dan onze abstracte kunstenaars aan het werk voor een realistisch pareltje van jouw huisdier.

Een team creatieve dierenvrienden

Artimal bestaat uit een verzameling dierenliefhebbers met creatieve kunsten. Het aanbod portretten startte ooit met een grappige creatie voor familieleden. De dikke buldog van een oom verwerkt in een historisch schilderij en moeders statige katten met een koninklijke mantel om. Een creatief experiment dat leuker uitpakte dan gedacht. De portretten toverden een lach op ieders gezicht. En terecht, toch? Inmiddels hebben we sinds de start in 2019 duizenden huisdieren in stoere kostuums gestoken. Digitaal dan. Want daar doen we ons kunstje. Jij stuurt de allerbeste foto van je huisdier, dan gaan onze digitale kunstenaars aan de slag.

Steeds grotere beestenbende

Wat begon met een schilderij groeit uit tot een steeds groter assortiment hilarische dierenproducten. Je kunt je huisdier nu ook vereeuwigen op een telefoonhoesje, puzzel en sleutelhanger. Wie weet wat er in de toekomst nog meer bij komt.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top