Kwaliteitscheck voor versturing
100% tevredenheidsgarantie
Unieke portretten

Schilderij van een hond

Als je een schilderij van jouw hond in een uniform wilt laten maken, kun je goed bij Artimal terecht! Onze ontwerpers maken voor jou een schilderij op maat met jouw hond in een uniform. Er zijn vele ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Bij onze webshop streven we naar 100% tevredenheidsgarantie, want we vinden het enorm belangrijk dat je blij bent met onze producten. Daarom zit er in het ontwerpproces ook een feedbackronde, zodat jij uiteindelijk helemaal tevreden bent met het bij ons bestelde schilderij.

Direct een portret samenstellen?

Direct alle opties bekijken
schilderij-hond

Hoe je een schilderij met jouw hond in een uniform door ons kunt laten maken

Het bestelproces in onze webshop is heel eenvoudig. Allereerst kies je het ontwerp dat je voor het historische portret met de hondenkop van je viervoeter wilt. Daarna maak je een foto van jouw hond volgens onze richtlijnen, waarna je deze uploadt. Vervolgens plaats je jouw order en gaan onze ontwerpers aan de slag met het schilderij van jouw hond in een uniform. Via de e-mail ontvang je een voorbeeldweergave en geef je feedback op het ontwerp. Zodra je helemaal tevreden bent, drukken we het ontwerp af en sturen we het naar je op. Door ons bestelproces is een schilderij laten maken met jouw hond in een uniform voor jou gemakkelijk om te doen.

Naast een schilderij heb je ook keuze uit andere toffe producten uit ons assortiment

Een schilderij met jouw hond in een uniform laten maken is hartstikke leuk. Dit kunstwerk hang je op in huis, zet je in een lijst neer of geef je wellicht als cadeau aan iemand. Ben je naast een schilderij met portret van jouw dier op zoek naar een ander product? We verkopen ook veel andere producten die een uniek ontwerp bevatten. Denk hierbij aan:

  • Telefoonhoesjes
  • Portretsleutelhangers
  • Legpuzzels in A3- en A4-formaat

Doordat je een schilderij met jouw hond in een uniform op een telefoonhoesje of sleutelhanger kunt laten maken, heb je jouw viervoeter altijd een beetje op zak. Zo mis je jouw huisdier een stuk minder als je op je werk bent of een uitje maakt. Bovendien is het mogelijk om twee- en drietalportretten te maken, als je meerdere huisdieren hebt.

Bestel het schilderij gemakkelijk en snel in onze online winkel

Plaats jouw order voor het laten maken van een schilderij door onze ontwerpers met jouw hond in uniform. Als je vragen hebt over onze producten of het bestelproces, vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar support@artimal.nl.

schilderij-hond
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top