De verwachte levertijd van de historische portretten, telefoonhoesjes en puzzels is ongeveer 4-6 werkdagen, mits er geen aanpassingen gedaan hoeven te worden aan het ontwerp. De handgetekende portretten nemen wat meer tijd in beslag. Indien we aanpassingen moeten doen kan het wat langer duren, maar daarna heeft u wel een portret aan de muur hangen waar u 100% tevreden mee bent!

Zodra wij een bestelling binnen hebben gaat onze ontwerper aan de slag met uw foto. Als het ontwerp af is krijgt u eerst een voorbeeldweergave per email, dit duurt ongeveer 1 tot 4 dagen. Controleer ook uw spam/ongewenste email inbox. Indien alles naar wens is wordt het portret gedrukt op het door u gekozen product. Hierna volgt een kwaliteitscheck en wordt uw product verstuurd met DHL. U krijgt van ons een track & trace code via de mail zodra we de bestelling op de post hebben gedaan.

Het is momenteel een stuk drukker dan normaal bij de drukker en de bezorgdienst waardoor het mogelijk is dat uw bestelling wat vertraging kan oplopen.

You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top